.
Staf Coppens en Monique
dinsdag 26 september 2023

Staf Coppens: “Het is soms een nachtmerrie”

Maar hij heeft geen spijt

Nu Staf Coppens in Zweden woont, is er veel meer planning en regelwerk nodig om Staf naar België te laten komen voor opnames. Ze proberen het allemaal zoveel mogelijk te beperken en opnames te bundelen zodat hij veel minder vaak het vliegtuig moet nemen.

“Ik blijf ook niet graag te lang weg van mijn gezin. Na vijf dagen heb ik al heimwee. Vrij heftig zelfs. Vroeger had ik dat nooit, maar omdat we nu zo nauw samenleven. Voor de rest is er ook veel werk achter de schermen en dat gebeurt hier in Zweden. Brainstorms kunnen gewoon digitaal, maar het team is ook al tot bij ons gereisd”, klinkt het in Story.

Dit najaar zal Staf niet weg te slaan zijn van de televisie. Zo is er onder mee ‘The Big Bang’ dat hij presenteert met zijn broer Mathias Coppens. Dan is er nog ‘De Verraders’, waarvan hij het eerste seizoen ook presenteerde en als laatste is er ‘Camping Coppens’.

“Dat gaat dan weer volledig over mijn leven en dat van mijn gezin. Ik film veel zelf met mijn gsm, waardoor je het als kijker van heel dichtbij meemaakt. De mooie momenten, maar ook de harde en moeilijke. Naar een ander land trekken klinkt als een droom, maar vaak is het ook een nachtmerrie.”

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens