.
Staf Coppens
maandag 9 september 2024

Staf Coppens: “Ik kan me verstaanbaar maken”

Maar dat is het ook

Staf Coppens mag dan wel al een paar jaar in Zweden wonen, hij is nog altijd regelmatig in België te vinden, want hij maakt ook nog steeds programma’s zoals ‘De Verraders’ en verschillende programma’s met zijn broer Mathias Coppens.

“Al gebeuren die soms op, euh, onverwachte tijdstippen. “Het is al meer dan eens gebeurd dat ik telefoon krijg terwijl ik in een graafmachine zit en bezig ben met een sleuf voor de waterleiding. “Zeg, die draak voor De code van Coppens. Hoe gaan we die precies maken?” Dan denk je al eens: wat ben ik hier eigenlijk aan het doen”, lacht Staf in Het Nieuwsblad.

Maar behalve programma’s maken, runt Staf ook nog samen met zij vrouw Monique een eigen camping. En het is net die afwisseling die het voor Staf zo leuk maakt. Gelukkig is Staf zijn Zweeds er de voorbije jaren wel op vooruit gegaan.”

“Beau en Nora spreken intussen al het plaatselijke dialect, laten we het erop houden dat ik me verstaanbaar kan maken. Ik kan wel gesprekken voeren die dieper gaan dan smalltalk. Ook met de medewerkers op de camping vormde ik de voorbije zomer voor het eerst een écht team. Een heel fijn gevoel.”

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens