.
Staf Coppens en Luna
woensdag 11 oktober 2023

Staf Coppens: “We zijn erover aan het nadenken”

Wat als de kinderen ouder zijn

Dankzij ‘Camping Coppens’ hebben we de kinderen van Staf Coppens en Monique al enkele jaren zien opgroeien. Zij zijn ondertussen echte pubers inclusief pubergedrag.

Hun opgroeiende pubers zetten Staf en Monique aan het nadenken over hun toekomst in Zweden. Misschien willen Nora en Beau wel terug naar België als ze 18 zijn.

“Wij zitten net in de fase dat we daarover aan het nadenken zijn. Moeten we hier blijven of dichter bij Göteborg gaan wonen. Beau moet volgend jaar al een studierichting kiezen en als ze allebei binnen een paar jaar naar de Universiteit willen gaan, zitten we hier toch iets te veel in the middle of nowhere”, klinkt het bij Staf in Dag Allemaal.

Door zijn verhuis naar Zweden heeft Staf onder andere zijn mama en broer Mathias Coppens in België moeten achterlaten. Een verhuis voor Mathias naar Zweden zit er ook niet in.

“Ik ben gelukkig hier. Ik zit weliswaar niet op een camping op de mooiste plek ter wereld, maar heb hier een bedrijf te runnen. Mijn leven is misschien saaier, maar dit is wat ik wil doen.”

Bio van Staf Coppens