.
News Image

Stany Crets maakt winterrevue voor Elckerlyc

Vanaf 17 december speelt er een winterrevue in Antwerpen.


Het eerste grote prestigeproject van Theater Elckerlyc staat in de steigers - alle info Groot nieuws in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De nieuwe tandem, Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren achter de uitbating van het theater, gaven tekst en uitleg bij hun toekomstplannen voor het theater. De uitdaging is niet min. Het eerste grote, eigen project wordt een langlopende winterrevue vanaf 17 december in Theater Elckerlyc. Stany Crets zal de regie en creatieve insteek bepalen van deze revue 2.0. Een revue met een totaalbeleving waarbij het ook mogelijk is om een culinair arrangement te boeken in het Theaterrestaurant.



Stany Crets getuigt: “Een zogenaamd oubollig genre nieuw leven inblazen is niet evident. Mijn doel is dan ook een groep mensen samen te stellen die én de humor hoog in het vaandel dragen, maar anderzijds ook hun metier beheersen als zangers, dansers, noem maar op. Ik wil gebruik maken van de traditionele elementen zoals eerder vermeld, maar wel door te proberen hen in een ander daglicht te plaatsen.”



Zoekt u namen van de cast? Die zijn er nog niet. Tock kan je al tickets bestellen via www.winterrevue.be of via 070/691.002. En net zoals Dirk Van Vooren vragen wij ons af wie er nu al tickets gaat kopen zonder dat er maar één naam van de cast bekendgemaakt is. Jij misschien?