.
Lynn Van den Broeck
zondag 13 november 2022

Stapt Lynn Van den Broeck in de voetsporen van haar vriend Matthias?

Gaat zij ook optreden?

Acteur Raf Jansen, die de rol van Dieter speelt in ‘Thuis’ en Jeroen Lenaerts, meer gekend als Tim in de serie, worden een muzikaal duo. In de serie toch want daarbuiten zouden er momenteel nog geen plannen zijn om de muzikale weg uit te breiden.

“We kunnen al wel zeggen dat er voorlopig geen plannen zijn voor een single of een album. Thuis kan dus voorlopig niet in de hitparade belanden”, aldus producer Hans Roggen in TV Familie.

Ook het scenario waarbij Viv (Lynn Van den Broeck) de zangeres van de band zou worden, blijkt momenteel nog nergens neergeschreven.

Wat de toekomstplannen ook zijn, de twee acteurs gingen alvast volledig op in hun rol en maakten hels kabaal. Er is dus duidelijk nog heel wat werk aan de winkel alvorens er een single beschikbaar zal zijn.

Acteur Jeroen Lenaerts is zeer muzikaal aangelegd en genoot zelfs een klassieke zangopleiding maar zijn collega Raf kan geen muziek lezen of spelen. De muzikaliteit van zijn personage is dus volledig geacteerd, ontdekt TV Familie. Hoe dan ook, de Eén-serie belooft dus veel muzikaler te worden.

Bio van Raf Jansen en Lynn Van den Broeck