.
Big Brother 2023: Rob
donderdag 23 februari 2023

Stapt Rob vandaag uit Big Brother?

Rob wil naar huis, maar…

Woensdagavond heeft Michelangelo moeten nomineren en wellicht rond 10 uur vanochtend zal Big Brother het resultaat van die nominaties in het huis bekendmaken.

Michelangelo heeft een bom gedropt, hij weet dat er boze reacties gaan komen. Rob heeft namelijk gevraagd om hem te nomineren. Rob zijn lichaam kan het niet meer aan en dus wil hij naar huis. Maar hij wil eigenlijk niet opstappen en hoopt met een nominatie een mooie exit te krijgen. Eén probleem: Michelangelo heeft Rob niet genomineerd, dat weten we nu al.

In het huis heeft Rob al laten verstaan dat hij na de bekendmaking van de nominaties meteen naar Big Brother stapt en dat ze hem binnen het uur kunnen komen halen. Maar zo’n vaart zal het wellicht niet lopen. Rob heeft wel eens een grote mond, maar wij zien hem echt niet opstappen.

Michelangelo heeft drie totaal andere namen genomineerd, hij wil er namelijk iemand specifiek uitspelen en dat is Ali. Maar volgens ons heeft Michelangelo mogelijk een inschattingsfout gemaakt en zal iemand anders het huis moeten verlaten. Of dat zo is, dat merken we de volgende dagen in ‘Big Brother’. Eerst toch maar die nominaties en de reacties daarop afwachten.