.
Stef Bos in Liefde Voor Muziek 2023
dinsdag 25 april 2023

Stef Bos: “Ik was er zeker van dat ze dood waren”

Het waren bange tijden

We moeten Jaap Reesema en Portland dankbaar zijn, want dankzij hen kunnen we in ‘Liefde Voor Muziek’ ook genieten van de stem van Stef Bos.

Stef heeft alleen maar toegezegd omdat onder andere zij ook mee in de groep zaten die zouden afreizen naar Spanje om daar covers van elkaars nummers te brengen.

“Het moet niet alleen menselijk, maar ook muzikaal klikken. Toen ik wist dat Jaap Reesema en Daan en Jente van Portland zouden meedoen, heb ik meteen toegezegd”, vertelt Stef in Dag Allemaal.

Dankzij ‘Liefde Voor Muziek’ kon Stef een moeilijke periode in zijn leven afsluiten. Vorig jaar verloor hij zijn schoonmoeder nadat zijn schoonvader een hartstilstand kreeg en een afgrond in reed. Twee van Stefs kinderen zaten ook in de auto.

“De oudste, Kolya, wist de crash maar net te overleven. Twee uur lang was ik er zeker van dat mijn kinderen er niet meer waren. De politie mocht ons geen informatie geven. Ik heb het grootste verdriet van mijn leven aan de horizon gezien. Ik was de controle totaal kwijt.”