.
Donaat Deriemaecker en Stef Poelmans
woensdag 18 augustus 2021

Stef Poelmans aan de zijde van Margriet Hermans

En hij doet dat goed.

Voor heel wat mensen is Stef Poelmans nog een nobele onbekende, maar daar komt binnenkort snel verandering in. Naast presentator op Nickelodeon is hij ook de co-host van Margriet Hermans in de remake van de legendarische talkshow ‘Margriet’, die deze zomer in Middelkerke werd opgenomen. Stef was enorm vereerd dat hij de plek van Ben Crabbé mocht innemen aan de zijde van Margriet.

Hoewel Stef op het moment dat ‘Margriet’ op televisie was nog niet was geboren kent de jongeman het programma zonder twijfel. “Ik kende de talkshow omdat ik op YouTube al verschillende fragmenten had gezien. Ja, er schuilt een grote tv-nostalgicus in mij”, lacht Stef in Story.

Het is zeker niet Stef zijn vuurdoop aan de zijde van een echte tv-coryfee. Stef was eerder al te zien aan de zijde van Donaat Deriemaeker, met wie hij ‘Vlaanderen Zingt’ presenteerde op MENT. “Belgen zijn nostalgische mensen en velen willen programma’s van vroeger opnieuw zien. Alleen moet er wat verjongd worden om nieuw publiek aan te trekken. Daarom werkt de combinatie coryfee en een jong blaadje zo goed”, aldus Stef.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Stef Poelmans en Margriet Hermans