.
News Image

Stephanie Planckaert en man Christopher leven deels gescheiden

Chambre d’hôtes in Bure staan te koop

Een nieuw seizoen van ‘Chateau Planckaert’ zit er nog niet meteen aan te komen. Stephanie Planckaert en haar man Christopher leven ondertussen deels gescheiden.

Er moet verder getimmerd worden aan het kasteel in Frankrijk en dat vraagt heel wat opofferingen. “Mijn schoonbroer Francesco en ik gaan regelmatig naar Frankrijk zonder vrouw en kinderen, van dinsdagochtend tot vrijdagavond”, vertelt Christopher aan Story.

Ondertussen woont het koppel in Han-sur-Lesse, niet ver van het ouderlijk huis van Christopher. Een definitieve verhuis naar Frankrijk zit er dus nog niet in. De chambre d’hôtes in Bure staan wel te koop want dit was niet meer te combineren.

“Onze kinderen gaan in België naar school en bovendien hebben we in Wallonië nog zakelijke activiteiten zoals de verhuur van de chalets, het maken van kleine houten meubelen en decoratie... Eigenlijk is permanent wonen in Frankrijk nooit het opzet van onze familie geweest”, aldus Christopher in Story.

Ze hebben geprobeerd in Frankrijk te wonen en de kinderen via afstandsonderwijs les te laten volgen maar ze vonden hun draai niet.