.
Annie Geeraerts
zaterdag 20 april 2024

Sterft de bomma in Familie?

"Begrafenis is al opgenomen"

De kijkers van 'Familie' gaan flink los op de fansites van de soap rond de Van den Bossches. Nieuwkomer Joris (Jan Sobrie) lijkt de nieuwe slechterik in de soap te zijn en die wil duidelijk enkele Van den Bossches laten neerleggen. In de nieuwe week van 'Familie' valt er zelfs een schot met een geweer, maar meer gaan we daar nog niet over zeggen. Via VTM GO+ kan je de afleveringen van de nieuwe week al bekijken en daarin kom je één en ander aan de weet.

Heel wat kijkers denken dat Joris de vroegere Bert Van den Bossche is, anderen denken dan weer in de richting van Simon, die hebben het in het verleden de rest van de familie ook al moeilijk gemaakt. Twee maanden voor de seizoensfinale van 'Familie' lijkt het erop dat Joris een belangrijke rol zal spelen in die seizoensfinale. En hoe kan je de familie Van den Bossche harder treffen dan de bomma uit te schakelen?

"Joris wil de bomma er aan, normaal gaat zij dood", schrijft Gillian op een fansite. "Daarom dus dat Kürt Rogiers ook heeft gezegd dat de seizoensfinale rustig word voor hem, en dat de bomma een belangrijke rol zal hebben", weet Krista.

Volgens Caroline is de begrafenis van de bomma zelfs al opgenomen, maar wanneer we die te zien krijgen, dat weet zij niet. Of de bomma écht gaat sterven voor, tijdens of net na de seizoensfinale en of we dan na meer dan 30 jaar afscheid moeten nemen van Annie Geeraerts? Dat kan. Vergeet niet dat Annie deze zomer normaal gezien haar 98ste verjaardag zal vieren. Maar of zij dan ook afscheid neemt van haar personage Anna? Dat zal de toekomst uitwijzen. Maar dat die Joris in de gaten gehouden moet worden, dat is een feit.

Bio van Jan Sobrie, Annie Geeraerts en Kürt Rogiers