.
Jacky Lafon in Familie
donderdag 7 maart 2024

Sterft Rita Van den Bossche in seizoensfinale van Familie?

Jacky Lafon komt terug!

Jacky Lafon vertelde in de podcast van Peter Van de Veire dat zij terug in 'Familie' opduikt. Jacky Lafon gaf de primeur aan Peter Van de Veire mee dat Rita Van den Bossche even terug in 'Familie' te zien zal zijn. Rita heeft de drank afgezworen en zal dus nuchter zijn. "Het is echt niet veel, het is een week studio en een week locatie". Dat is inderdaad niet echt veel, maar voldoende om Rita bijvoorbeeld toch te laten sterven in 'Familie', dan is Jacky Lafon voor eeuwig en altijd verlost van de vraag of Rita nog terug in 'Familie'' komt.

Jacky heeft het in de podcast over 'toffe scènes', maar wat is tof en wat is niet tof? Jacky verzette zich eerder tegen opnames van de dood van Rita, maar misschien is de tijd straks wel rijp.

De opnames vinden deze maand plaats, we weten dat er later deze maand opnames zijn die bij de seizoensfinale horen. Er zijn nog zaken die wij weten, maar die wij zelf niet bekendmaken vooraleer de opnames achter de rug zijn. Maar dat er dit seizoen nog (leuke) verrassingen volgen, dat is zeker.