.
Els De Craecker
donderdag 11 juli 2024

Steunactie: Radio-presentatrice al 14 jaar door verzekering in de steek gelaten

Als de verzekeringen hun verantwoordelijkheid niet nemen...

Eindelijk heeft iemand een inzamelactie voor Els De Craecker opgestart. Els De Craecker, een fantastische presentatrice die we al op Nostalgie, Radio 2 en Joe hoorden, heeft al 14 jaar geen dak boven het hoofd. Haar huis werd vernield toen er op de grond naast haar woning een put gegraven werd om de fundamenten voor een groot appartement te bouwen. Els haar huis werd meteen onbewoonbaar verklaard, de verzekering zou het regelen. Na de zomer is het 14 jaar geleden en al die tijd kreeg Els niets. Ze leeft al jaren in een camper, betaalt elke maand netjes haar lening af voor een huis dat al lang geen huis meer is.

Onlangs was zij nog in VTM NIEUWS te zien. Niet één partij wil de verantwoordelijkheid voor de problemen van Els nemen en dus krijgt zij amper geld. Els is één van de meest moedige mensen die wij kennen, wij zouden gek worden mochten wij zo 14 jaar leven en aan het lijntje gehouden worden. Maar nu is het op.. echt op. Dat ziet haar familie, dat zien haar vrienden. Els zou graag eens in een eigen huis een douche nemen, naar toilet gaan, allemaal doodgewone dingen die voor haar als puur luxe klinken omdat zij het al jaren met veel minder moet doen.

Els De Craecker verdient een nieuwe (t)huis, laten wij haar helpen, ook al is met maar met één euro. Dit moet gewoon lukken! Bijdrage doen? Dat kan via https://steunactie.be/actie/een-nieuwe-t-huis-voor-els/-39326

Bio van Els De Craecker

Meer Over:

Els De Craecker