.
Riadh Bahri
dinsdag 5 maart 2024

Stiefvader Riadh Bahri overleden: "hij had afspraak met Martine Tanghe"

"Het afscheid is er nu ietsje vroeger"

Het hart van journalist Riad Bahri ligt in duizenden stukjes. De VRT-journalist en nieuwsanker rouwt om de dood van zijn stiefvader. Zijn overlijden was gepland, maar de man besloot uiteindelijk niet op de geplande dag van de euthanasie te wachten om afscheid van het leven te nemen.

"Onze vedet, onze flamboyante, excentrieke, goedlachse stiefvader Eddy is overleden", schrijft Riadh Bahri op Instagram. "Zijn euthanasie stond gepland voor volgende week. Hij belde me zondag. Zei met een kwinkslag 'praat ik met de beste journalist van de openbare omroep? Ahnee, wacht. Ik heb een afspraak met Martine Tanghe volgende week.' Zijn manier om te melden dat zijn datum definitief was gekozen. Komend weekend gingen we 'het er nog eens goed van nemen'. Champagne. Eten. Veel eten. En afscheid nemen", gaat Riadh verder.

Helaas kwam het afscheid iets vroeger dan voorzien. "Onverwacht verwacht. De voorbije drie maanden brachten we veel tijd door. Altijd met de glimlach. Altijd met een glas in de hand. Altijd warm. Onze teddybeer met trompet vertrekt nu op een laatste eeuwige reis. Mijn hart ligt in vele kleine stukjes, maar het is gevuld met vele warme herinneringen", besluit Riadh Bahri.

Héél veel sterkte aan de familie van Eddy.

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri