.
Kürt Rogiers
dinsdag 15 oktober 2024 08:00

Stopt Kürt Rogiers bij Familie?

Is Kürt Rogiers een man van zijn woord?

Deze week zien we Aaron Blommaert voor het laatst in ‘Familie’ aan het werk. De acteur had in juni zijn laatste draaidag en zijn personage Raven vertrekt deze week naar het buitenland. En er zijn nu ook geruchten dat Kürt Rogiers zou stoppen.

Die geruchten komen van ergens, maar zijn ze ook waar? Dat is nog maar de vraag. “Als Kürt Rogiers niet uit de soap verdwijnt, dan heeft hij wel zijn woord verbroken”, lezen we op een fansite van ‘Familie’. “Kurt en Aaron hebben ooit toch afgesproken dat zij samen uit ‘Familie’ zouden stappen? Als de ene stopt, ging de andere hetzelfde doen. Nu Aaron zijn ontslag heeft gegeven, zou Kürt dus hetzelfde moeten doen, al hoop ik van niet want Kürt is één van de mensen die ik het liefst in ‘Familkie’ zie spelen”, lezen we verder in het bericht.

En ja hoor, volgens Aaron heeft hij samen met Kürt enkele jaren geleden een pact gesloten. “Wij hebben toen gezworen dat we ons lot aan elkaar zouden verbinden. Dus: als de ene ooit met 'Familie' stopt, dan doet de andere dat ook”, verklapte Aaron in de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’.

Of Kürt stopt? Daar hebben wij nog geen signalen van opgevangen en laten we dat zo maar houden.

Bio van Aaron Blommaert