.
News Image

Straks: Bart De Wever mag schitteren in "Tegen de Sterren Op"

Donderdagavond, 31 januari 2013, 20.30 uur wordt alweer een moment om naar uit te kijken. Dan trekt de cast van Tegen de Sterren Op opnieuw alle registers open met een verse lading persiflages. Karl Vannieuwkerke en Bart De Wever zijn deze week de centrale gasten en vertolken een glansrol als… zichzelf.

Donderdagavond, 31 januari 2013, 20.30 uur wordt alweer een moment om naar uit te kijken. Dan trekt de cast van Tegen de Sterren Op opnieuw alle registers open met een verse lading persiflages. Karl Vannieuwkerke en Bart De Wever zijn deze week de centrale gasten en vertolken een glansrol als… zichzelf.

Bart De Wever vs. Sonja Kimpen: 0-1 Politicus Bart De Wever (Ivan Pecnik) kreeg in het eerste seizoen van Tegen de Sterren Op al bezoek van gezondheidscoach Sonja Kimpen (Barbara Sarafian). Hoewel haar pleidooi om gezonder te gaan leven weinig indruk maakte, was Bart een klein jaar geleden toch bereid om het fitnesscentrum op te zoeken. Omdat de werkelijkheid soms nog gekker is dan de fictie, mag ook de echte Bart De Wever voor de gelegenheid zijn oversized kostuum nog even uit de kast halen. Hij toont op donderdag 31 januari 2013 hoe hij erin slaagde om zo veel gewicht te verliezen. "Ik heb zeker geen acteerambities, maar voor Tegen de Sterren Op maak ik graag een uitzondering. Vlaanderen jaagt al maanden op het succesrecept van mijn dieet. Wie te weten wil komen wat nu juist mijn grote geheim is, moet maar naar Tegen de Sterren Op kijken.", aldus de echte De Wever. Vive le Vélo Karl Vannieuwkerke (de echte) ontvangt in Vive le Vélo wielrenner Jurgen Van den Broeck (Walter Baele) en wielerleek Annemie Struyf (Nathalie Meskens) aan zijn befaamde tafel. Annemie mocht Jurgen een hele dag – en nacht – volgen tijdens zijn voorbereidingen voor de Tour. Ze rijdt ook exclusief mee met de volkswagen. Of was het de volgwagen? Zo Man Zo Vrouw Jani Kazaltzis (Chris Van Espen) neemt in Zo Man Zo Vrouw opnieuw een koppel onder handen dat stijlloos door het leven gaat. Voorzien van enkele frappante oneliners duikt Jani in hun kleerkast en neemt hij hen mee op een avontuur doorheen het shoppingcenter. OOK NIEUW Onder meer Goedele Liekens, Erik Van Looy, Nathalie Meskens, Sergio Herman en Kim Clijsters deden het haar al voor, maar binnenkort brengt ook minister van justitie Annemie Turtelboom (Barbara Sarafian) haar eigen magazine ‘Annemie’ uit. In Terzake confronteert Kathleen Cools (Clara Cleymans) Brussels burgemeester Freddy Thielemans (Ivan Pecnik) en ex-burgemeester van Molenbeek Philippe Moureaux (Walter Baele) met het toenemende geweld in onze hoofdstad. Tennisgod Rafael Nadal (Guga Baùl) staat erom bekend dwangmatig bepaalde handelingen uit te voeren voor een match. Maar het gaat nog veel verder dan iedereen denkt. Nadal onthult hoeveel rituelen hij juist volgt tijdens de voorbereidingen van een tennismatch. De Romeo’s zorgen deze week voor een feestelijke afsluiter en stellen hun nieuwste schlager ‘Viva De Hetero’s’ voor. Tegen de Sterren Op, vanavond om 20.30 op vtm.