.
News Image

Straks: Funnymals - Chris en Guga krijgen assistentie van Barbara Sarafian

Funnymals, dat is 10 minuten pretentieloos entertainment, niet alleen voor de kijkers thuis en voor stemartiesten Guga Baùl en Chris Van den Durpel.

Funnymals, dat is 10 minuten pretentieloos entertainment, niet alleen voor de kijkers thuis en voor stemartiesten Guga Baùl en Chris Van den Durpel.

Zij kropen de voorbije weken samen de studio in om allerlei dieren een stem te geven en kregen daarbij al assistentie van Tine Embrechts, Clara Cleymans, An Lemmens, Evi Hanssen en Karlijn Sileghem. Vanaf maandag 30 september 2013 is het Barbara Sarafian die in allerlei dierenhuiden kruipt. “Werken met Guga ken ik, en dat is altijd plezant. Met Chris is het toch wat bibberen in het begin, want ik ben altijd een grote fan geweest van de grootmeester in stembeheersing en de ontzettend sterke acteur tout court. In zo’n studio is het intensief werken. De momenten waarop het er meteen pal op zit, met de juiste stem en het zotste spel en leuke dialogen, zijn de momenten waarop we vooral elkaar verrassen en aansteken. Zodanig zelfs dat we elkaar onbewust beginnen te imiteren. De filmpjes met de stokstaartjes zijn de meest hilarische opnames en dat zal zeker te zien -en horen- zijn tijdens de uitzendingen. Deze samenwerking was zeker en vast voor herhaling vatbaar!” , aldus Barbara Sarafian. De wondere dierenwereld in een nog wonderbaarlijker jasje, elke weekdag om 19.40 bij VTM. En op zaterdag een compilatie van de leukste momenten, eveneens om 19.40.