.
News Image

Straks in 'Mijn Pop-Up Restaurant'

Wie haalt de wildcard binnen: Antwerpen of Kortrijk?
Wie wint de wildcard: Antwerpen of Kortrijk? Dat is de vraag die op dinsdag 22 april 2014 op de lippen van de duo's uit Mijn Pop-uprestaurant! brandt. De winnaar is meteen vrijgesteld van een eerste sluiting en blijft al zeker een maand langer open, tot 20 mei. Dat in tegenstelling tot de andere pop-uprestaurants, waarvan er één binnen twee weken al definitief de deuren moet sluiten. Voor Stefaan en Barbra reden genoeg om zwaar in te zetten op hun promotiecampagne. Ze trekken de straat op om de harten van de Kortrijkzanen te veroveren. Daarbij wordt handig gebruik gemaakt van de grote troef van visbar STORM: polyvalente Louis. Ook Antwerpen lijkt op de succestrein te zitten. Ze dingen mee voor de wildcard en chef-kok Jeremy wordt steeds populairder. Vooral de vrouwelijke fans willen maar al te graag met hem op de foto. Ondertussen wordt er nog steeds lekker gekookt. Jeremy heeft een goed keukenteam waarop hij kan vertrouwen. Vooral hulpkok Vito lijkt meer dan een gewone vinger in de pap te hebben bij de bereiding van de gerechten. In Hasselt zindert het bezoek van Sergio Herman nog na. De topchef vond dat Nathan en Deborah hun taak niet ernstig genoeg nemen en pakte hen daar kordaat over aan. Vandaag krijgt het Limburgse duo ook nog eens het controleteam over de vloer voor een check-up van hun zakencijfer en de hygiëne. De spanningen nemen alleen maar toe in Spotlight wanneer ook het personeel begint te morren. Ook in Gent is Sergio niet mals geweest voor Maël. Ze probeert zich te herpakken en staat al van 's ochtends vroeg te werken in haar zaak. Om de personeelskost in de zaal naar omlaag te krijgen, wil Maël bovendien helpen opdienen tijdens de service. Als dat maar goed komt… In Brussel krijgen Hanne en Jaro bezoek van jurylid Sepideh. Zij probeert de organisatie van de pop-up aan te pakken. En natuurlijk wil Sepideh dat alles er kraaknet is. Er mag geen kruimeltje meer te zien zijn in de zaal. Sepideh is uiterst streng en steekt zelf de handen uit de mouwen om alles spik en span te krijgen. Mijn Pop-Up Restaurant, dinsdag 22 april om 20.35 op VTM.