Straks: Jeroen Meus gaat retro in 'Dagelijkse Kost'
In de week van 29 oktober gaat Jeroen Meus retro in Dagelijkse kost op Eén. Een hele week lang maakt hij gerechten klaar waar een vleugje nostalgie rond hangt, maar die daarom niet minder lekker zijn. Van een koude schotel met zalm bellevue, perziken en tonijnsalade, over kalfstong in madeirasaus tot een echte confituurrol, Jeroen zet enkele dag een andere golden oldie in de kijker. Gerechten als juliennesoep met balletjes, koude schotel met zalm bellevue, perziken en tonijnsalade en kalfstong in madeirasaus waren enkele decennia geleden helemaal in, maar vallen ook nu nog in de smaak. In de week van 29 oktober toont Jeroen de kijkers in Dagelijkse kost hoe ze in een handomdraai die succesnummers op tafel zetten. In de retroweek van Dagelijkse kost staan de volgende gerechten op het menu: MAANDAG 29 OKTOBER HAPJES, WARM EN KOUD Eenvoudige hapjes met een nostalgisch trekje. DINSDAG 30 OKTOBER EEN KOUDE SCHOTEL Terug van nooit weggeweest. WOENSDAG 31 OKTOBER JULIENNESOEP MET BALLETJES Soeptraditie die nooit uit de gratie valt. DONDERDAG 1 NOVEMBER KALFSTONG IN MADEIRASAUS De klassieker die op talloze feesttafels stond én staat. VRIJDAG 2 NOVEMBER CONFITUURROL De onvervalste gerolde cake met aardbeienconfituur Retroweek in Dagelijkse kost: van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november om 18.15 u op één.