.
News Image

Straks op vtm: De Kotmadam met burgemeester Louis Tobback

Vandaag krijgen we het vervolg te zien van seizoen 20. Opgelet deze last minute wijziging stond niet in de programma blaadjes.

Vandaag krijgen we het vervolg te zien van seizoen 20. Opgelet deze last minute wijziging stond niet in de programma blaadjes.

De kijker die een half uur lang alle zorgen van de baan wil, en samen met het gezin wil genieten van pure feel good-televisie weet dat hij goed zit bij De Kotmadam. Vanaf 25 oktober 2012 worden de afleveringen uit het 20ste seizoen op donderdag om 20u30 uitgezonden. Dit nieuw afspraakmoment wordt feestelijk ingezet met de aanwezigheid van Louis Tobback. De Leuvense burgemeester neemt in de aflevering ‘Het Huwelijk’ een gastrol voor zijn rekening. Louis Tobback kruipt hiervoor niet in de huid van een personage, maar maakt in zijn hoedanigheid van burgervader zijn opwachting in het Snoephuisje. Tot zijn voldoening mag hij er vaststellen dat de liefde nog altijd zegeviert tussen Jeanne en Jef, hoewel hij hen ook met een kwinkslag op hun rechten en plichten als echtgenoten wijst… Laat het duidelijk zijn dat de romantiek centraal staat in ‘Het Huwelijk’ en vooral dan bij Jeanne. Sinds ze in een tijdschrift heeft gelezen dat een koppel na dertig jaar huwelijk voor de 2de keer is getrouwd, wil ze niets liever dan haar huwelijksgeloften hernieuwen. Ze ziet het al helemaal voor zich: zij in een lang wit kleed, hare Jef in een smoking en daarna een groot feest in aanwezigheid van alle studenten en hun vrienden. Jef daarentegen snapt niet waarom een mens zijn huwelijksgeloften zou willen hernieuwen, of het zou moeten zijn om in de boekjes te komen… Haalt Jeanne haar romantische slag thuis of blijft het bij dagdromen? U ontdekt het in De Kotmadam! De Kotmadam, vanavond om 20.30 op vtm.