.
News Image

Straks op VTM: Mijn Pop-Up Restaurant

Het eerste bezoek van de jury aan de pop-ups in Brussel, Hasselt en Kortrijk is niet onopgemerkt voorbijgegaan.
Terwijl Hanne en Jaro nog nagenieten van de positieve commentaren, likken Barbra en Stefaan hun wonden na de harde woorden van Sergio, Sepideh en Max. Zij waren namelijk niet te spreken over de gerechten die chef Wolf hen voorschotelde. Barbra en Stefaan blijven echter niet bij de pakken zitten en roepen hun team op donderdag 27 maart 2014 samen voor een grondige evaluatie. Maël & Stefanie en Jeremy & Noémie wachten ondertussen vol spanning op de komst van de jury, die naar Gent en Antwerpen afzakt om er drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten te proeven. De dames van de Gentse pop-up WOLF hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt door te kiezen voor een 'opgesplitst' concept. Een deel van hun restaurant wordt in een 'oud' kleedje gestoken, het andere heeft een moderne look en keuken. Maël en Stefanie zijn de afgelopen weken dan ook creatief aan de slag gegaan en gingen te rade bij de oma van een vriendin om de perfecte stoverij te leren maken. Benieuwd of ze deze troeven kunnen uitspelen bij de jury. In Antwerpen kijken Noémie en Jeremy er naar uit om hun nieuw concept, the cook is a dj, te kunnen voorstellen aan de jury. Al beslist het Antwerpse duo om last minute nog enkele extra aanpassingen door te voeren. Dat Jeremy kan koken, hebben Sergio, Sepideh en Max al mogen ondervinden, maar zullen ze ook overtuigd zijn van het totaalpakket dat pop-up Twenty-Two te bieden heeft? Feit is dat er meteen heel wat vragen bij hen de kop opsteken en dat de lunch niet echt verloopt zoals Noémie en Jeremy hadden gehoopt. Nadat Sergio, Sepideh en Max de vijf pop-ups hebben bezocht, krijgen de duo's hun ongezouten mening te horen in een videoboodschap. En die feedback is niet mals. Twee pop-ups konden hen het meest overtuigen en zien hun budget een laatste keer de hoogte ingaan. Mijn Pop-Up Restaurant, donderdag 27 maart om 20.35 op VTM.