.
Erika Van Tielen
dinsdag 28 mei 2024

Streamz kondigt seizoen 3 van '2DEZIT' aan met nieuwe gezichten

Met verrassende namen

De opnames van een nieuw seizoen van de Streamz Original '2DEZIT' zijn in mei van start gegaan. Nathan Bouts, Eben Yehemdi, Ferre Van den Broeck, Jente D'Hose, Lauren De Bie en Nidal van Rijn keren terug voor een derde seizoen. Maar er zullen ook een aantal nieuwe gezichten opduiken in het tweede jaar van hun turbulente studentenleven. Willem Herbots ('Het Geheugenspel', 'wtFOCK'), Erika Van Tielen ('Familie', 'Crimi Clowns'), Dara Oguntubi ('Thuis', 'wtFOCK'), Dagmar Dierick ('Lisa') en Arjan Schepers zullen de cast vervoegen. Het eerste en tweede seizoen van '2DEZIT' bekijk je nog steeds op Streamz.

In het derde seizoen van '2DEZIT' worden onze favoriete studenten geconfronteerd met de verwachtingen en uitdagingen van het volwassen worden. Bij de start van het academiejaar trekt de groep een nieuw kot in. De relatie van Noor (Jente D'Hose) en Daan (Pepijn Vandelanotte) wordt serieuzer en daarmee ook ingewikkelder, terwijl Manou (Eben Yehemdi) en Mandy (Maïmouna Badjie) hun grenzen verkennen. Niko (Ferre Van den Broeck) en Lucas (Nathan Bouts) balanceren vriendschap en verantwoordelijkheid, en Amy (Lauren De Bie) leert omgaan met de ontdekkingen die ze over zichzelf deed in het vorige seizoen. Ondertussen worstelt Cem (Nidal van Rijn) met zijn liefdesleven.

Nieuwkomers dit seizoen zijn Willem Herbots die Stan speelt, de oudere broer van Manou die sinds het tweede seizoen gespeeld wordt door Eben Yehemdi; Erika Van Tielen is Ellis, die samen met haar man Bram het nieuwe café uitbaat waar Niko (Ferre Van den Broeck) werkt; Dara Oguntubi vertolkt de open minded student en eeuwige single Helena, Dagmar Dierick is Donna, een meisje dat Cem ontmoet op café en Arjan Schepers speelt Mich, een kunstenares en klasgenote van Daan.

Bio van Erika Van Tielen

Meer Over:

Erika Van Tielen