.
Sugar Jackson
zaterdag 29 juli 2023

Sugar Jackson: “Ik besefte de ernst van de zaak niet” 

Hij voelde zich ok 

14 juni 2023, het is een dag die Sugar Jackson niet snel meer zal vergeten. Die dag kreeg hij een zwaar auto-ongeluk en het is al bij al een wonder dat Sugar het ongeval heeft overleefd. In Dag Allemaal blikt hij terug op die bewuste dag.

“Ik was op weg om boksles te gaan geve. Ik weet nog dat ik heel goed keek of er niks aankwam. De auto voor mij vertrok. Alles zag er goed uit. Maar toen ik begon te rijden… Er ontplofte een bom. Mijn auto begon te draaien, ik begreep er niks van.”

De airbags waren uitgeklapt en er sprong een vrouw de auto in van Sugar met de boodschap dat hij vooral niet mocht bewegen. Iets later voelde Sugar pijn in zijn zij.

“Ik besefte de ernst van de zaak niet. Ik zat vast en de brandweer moest m’n auto openknippen. Ik hoorde iemand roepen: ‘Bel de MUG.’ Dat wou ik helemaal niet. Ik wou ook gewoon m’n nek bewegen, m’n lichaam terug in de plooit zetten. ‘Ik ben oké,’ zei ik tegen iedereen.”

Toch werd Jackson meegenomen en werden er foto’s gemaakt. Maar Sugar was niet meteen een erg voorbeeldige patiënt. “Ze hadden me vastgemaakt en het duurde heel lang voor ze me losmaakten. En dat terwijl ik mijn lichaam goed ken, ik wist dat het oké zou zijn.”

Bio van Sugar Jackson

Meer Over:

Sugar Jackson