.
Sugar Jackson
maandag 7 augustus 2023

Sugar Jackson: “Ik had dat ook zelf kunnen doen” 

Maar hij mocht niet 

Het minste wat je kan zeggen is dat Sugar Jackson veel geluk heeft gehad. In juni kreeg de bokser een ernstig auto-ongeval dat hij bij wonder wist te overleven. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht, maar daar maakte hij het de dokters en verpleegsters niet makkelijk.

“Ik wou de dag van het ongeluk al naar huis, maar dat mocht niet. Toen ik de dag nadien naar huis mocht, voelde ik toch pijn in mijn hand. Toen zagen we dat er nog een glasscherf in mijn hand was blijven steken. Ik moest opnieuw naar het ziekenhuis, voor een operatie”, zucht Sugar in Dag Allemaal.

Sugar had daar allemaal weinig zin in en wou de glasscherf er zelf uit halen. Hij wou zijn hand gewoon opensnijden, scherf eruit halen en gedaan.

“Maar er ontstond grote paniek bij die chirurg. Daar wou hij ook niets van horen. Dus wou ik dan absoluut wakker blijven om te zien hoe ingewikkeld het allemaal was. En kijk, ze sneden m’n hand open en een paar seconden later was de scherf er al uit. ‘Zie je wel!’, zei ik. ‘Dat had ik toch ook zelf kunnen doen?’”

Bio van Sugar Jackson

Meer Over:

Sugar Jackson