.
Sugar Jackson
vrijdag 18 augustus 2023

Sugar Jackson: “Ze hebben mij toch thuis gehouden” 

Hij wou gaan werken 

14 juni, Sugar Jackson zal die dag niet snel meer vergeten. Hij overleefde een zwaar auto-ongeluk en kwam er uiteindelijk goed vanaf. Ook zijn kinderen en vrouw waren geschrokken toen ze het nieuws te horen kregen.

“Terwijl ik nog vast in de auto zat, vroeg iemand of hij mijn vrouw mocht bellen. Ik zei dat ze maar moest zeggen dat ik een klein accidentje heb gehad. En dan in de verte begon die te bellen: ‘Mevrouw, uw man heeft een zwaar ongeval gehad, hij wordt nu met de MUG afgevoerd. Ze wist zelfs niet naar welk ziekenhuis. M’n zoon heeft mij gevolgd met een app op zijn telefoon. Gelukkig zagen ze al snel dat het in orde zou komen met mij”, lacht Sugar in Dag Allemaal.

Uiteindelijk is Sugar alweer al enkele weken aan het werk en dat doet hem veel deugd. Had het van hem afgehangen hij was daags na het ongeval alweer gestart. Maar dat werd hem toch afgeraden.

“Ze hebben mij toch enkele weken thuis gehouden. Ik werk ’s nachts bij PostNL. Pakjes sorteren, zorgen dat alles juist terecht komt. Ik doe mijn job graag. Ik ben blij, echt waar. Hoe kan het anders? Ik leef nog, hé.”

Bio van Sugar Jackson

Meer Over:

Sugar Jackson