.
Suzan & Freek
dinsdag 4 juni 2024

Suzan & Freek komen terug naar Sportpaleis

En daar kijkt het duo naar uit.

Suzan & Freek geven op zaterdagavond 7 juni 2025 een concert in het Sportpaleis, Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 7 juni om 10u uur via www.suzanenfreek.be.

In november vorig jaar gaven Suzan & Freek voor het eerst een concert in het Sportpaleis, dat direct uitverkocht raakte. 'Wow, wat te gek dat we weer een concert in het Sportpaleis mogen geven. Het was vorig jaar magisch om in zo’n grote zaal te spelen. We komen graag in België, dus fantastisch dat we volgend jaar weer terug mogen keren' vertelt het duo.

Eerder dit jaar waren Suzan & Freek wekelijks te zien in het programma ‘Liefde Voor Muziek’ en onlangs verscheen de nieuwe single ‘Verleden Tijd’, de eerste single van het aankomende vierde studioalbum van Suzan & Freek. Het Nederlandse duo zal zowel hun grootste hits als nieuwe liedjes in het Sportpaleis spelen.

Het succes voor Suzan & Freek in België en Nederland begon vijf jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Kwijt’, ‘Honderd Keer’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Het duo speelt dit jaar ook op meerdere Belgische festivals zoals Suikerrock en Summerlove.

Bio van Suzan & Freek

Meer Over:

Suzan & Freek