.
News Image

Sven & Amanda in Mijn Pop-Uprestaurant

En zij zijn niet de enige bekenden die terug opduiken.


De Boxy-broers Stefaan & Kristof hebben zich openlijk uitgesproken. Jalapeño Loco is voor hen dé winnaar van Mijn Pop-uprestaurant 2016. En ook al kregen Miette en Willem maar nipt de voorkeur, het is een serieuze opsteker voor hen, want de laatste tijd leek Strombowli onoverwinnelijk. Het inhaalmanoeuvre is dus ingezet!

Maar de Boxy's zijn niet de enigen die de duo’s beoordelen. Sven en Amanda van Kommáti are back! Zij hebben een welverdiende vakantie achter de rug en komen genieten van de - ondertussen geëvolueerde - menu’s in Knokke-Heist. Maar het blijft niet bij proeven, want hun mening kan wel eens heel belangrijk zijn. Kommáti was namelijk erg populair en hún fans kunnen natuurlijk ook stemmen voor de finale. Welke pop-up mag voor Sven en Amanda deze wedstrijd winnen?



Enkele weken geleden mochten Sven en Amanda, samen met Miette en Willem van Jalapeño Loco, al eens gaan eten bij Strombowli. Amanda was toen kritisch en schuwde haar mening niet. Kunnen de gerechten haar deze keer wel bekoren? En kan het dessert, net zoals de vorige keer, Amanda in extase brengen? Het bezoek aan Jalapeño Loco is wel nieuw voor hen. Ze zijn dan ook razend benieuwd naar de taco’s, want Amanda heeft nog nooit een taco gegeten. Kan de Zuid-Amerikaanse keuken hen tevreden stellen?



Maar zij zijn niet de enige bekende gasten. De winnaars van Mijn Pop-uprestaurant 2014, Hanne en Jaro, komen ook op bezoek. Zij kochten na hun deelname een foodtruck en baten sinds dit jaar een eigen restaurant uit in Antwerpen: ‘Den Druiventros’. Hanne en Jaro weten als geen ander hoe het is om in de duo’s hun schoenen te staan: zij hebben de stress rond heel de finale ook zelf beleefd, twee jaar geleden. Chloé en Magali verwelkomen hen dan ook met plezier.



Ook Jalapeño Loco verwelkomt Hanne & Jaro. Miette en Willem worstelen met alle aandacht van de fans en vragen zich af hoe ze daar het best mee om kunnen gaan, zonder dat hun service daar moet onder lijden. Iets wat Hanne & Jaro maar al te goed begrijpen. Natuurlijk moet er ook goed worden gekookt, want Hanne & Jaro beslissen na de twee etentjes welke pop-up voor hen Mijn Pop-uprestaurant 2016 mag winnen.

Het wordt hoe dan ook een spannende eindsprint met twee buren die nek aan nek op de eindmeet afstevenen. En daar wacht voor één van hen een geldprijs van maar liefst 100.000 euro.



Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM