.
Sven de Leijer in Vrede Op Aarde
zondag 2 oktober 2022

Sven de Leijer: “Dan is dat soms geen goed idee”

Maar het hoort erbij

De grootste troef van Sven de Leijer als presentator? Hij is altijd zichzelf gebleven. Sven wil altijd zichzelf blijven en rekent op zijn vrienden om hem met zijn voetjes op de grond te houden.

“Ik heb dan ook het geluk dat ik heel eerlijke vrienden heb die me een tik tegen mijn achterhoofd zouden geven mocht ik naast mijn schoenen dreigen te gaan stappen. Respect voor alles en iedereen vond ik zelf heel belangrijk”, klinkt het in Dag Allemaal.

Sven probeert altijd zijn vriendelijke zelve te blijven, al moet hij ook toegeven dat hij net zoals iedereen ook slechte dagen heeft en er allemaal eventjes geen zin in heeft.

“Als ik op vakantie in mijn zwembroek sta en ik er niet uitzie, denk ik: ‘Ai, die selfie met die fan had niet gehoeven’. Maar het hoort erbij, en ik heb het geluk dat 99% van de mensen die iets zeggen of vragen positief zijn. En dat streelt mijn ego wel en doet deugd.”

Sven de Leijer verloor vorig jaar zijn zoontje, kort voor de uitgerekende datum waarop zijn partner moest bevallen. Nieuws dat ook Vlaanderen veel pijn deed. “Hoeveel mensen de moeite hebben gedaan om een briefje te schrijven en hoeveel lotgenoten mij een hart onder de riem kwamen steken! Ik zie er dus het positieve van in. IK ben ook geen megavedette, ik kan perfect een klak opzetten en ongehinderd over straat lopen.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer