.
Sven de Leijer
zaterdag 24 september 2022

Sven de Leijer: "dat vind ik héél vervelend"

Ook wij hebben daar een hekel aan.

Vlak voor de opnames van ‘Vrede Op Aarde’ vorig jaar kreeg Sven de Leijer verschrikkelijk nieuws te verwerken. Hij en zijn partner verloren hun kindje nog voor de geboorte en dat was een harde klap om te verwerken.

Maar ‘the show must go on’ in de showbizz en dus moest Sven naar de opnamestudio voor de opnames. Hij liet zich van zijn vrolijkste kant zien, terwijl hij vanbinnen kapot ging.

“Ik vind het tof om te blijven knallen voor iets als ik erin geloof. Dat is een van mijn sterktes. Ik heb geen diploma, schoolgaan lukte mij niet. Maar ik kan me vastpinnen op iets”, zegt hij in Dag Allemaal.

Dat Sven zich boos kan maken over bepaald onrecht in de wereld, daar twijfelen we niet aan. Maar er zijn ook kleinere zaken waar Sven zich heel boos over kan maken.

“Als mensen afspraken niet nakomen, kan ik heel teleurgesteld zijn. Als jij zegt: ‘Ik ben er om 14u’, maar je komt niet en laat niets weten, dan vind ik dat heel vervelend. Ik heb veel vertrouwen in mensen, en meestal komt dat dik in orde, gelukkig.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer