.
Sven de Leijer
vrijdag 16 september 2022

Sven de Leijer: "een vader hoort zijn kind niet af te geven"

Hoeveel pech kan je hebben?

Iets meer dan een jaar geleden hadden presentator Sven de Leijer en zijn partner heugelijk nieuws te melden. De twee waren zalig in verwachting en zouden binnen enkele maanden hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Maar het noodlot sloeg toe en Svens partner verloor het kindje kort voor de geboorte. Een harde klap om te verwerken, maar het koppel slaat er zich door.

Het koppel wil nog altijd heel erg graag een kindje, maar zijn hun vertrouwen in het leven eventjes zoek. De angst om opnieuw te proberen is bijzonder groot.

“Het is de omgekeerde gang van zaken. Onlangs was het 20 jaar geleden dat ik mijn vader verloren ben. Veel te vroeg, en supererg, want we waren twee handen op één buik. Ik heb toen extreem veel verdriet gehad, maar het was anders”, zucht Sven in Dag Allemaal.

Voor Sven en vele anderen hoort een vader zijn kind niet af te geven. “Het overlijden van mijn vader klopte volgens de natuur, het was de juiste volgorde. Maar nu bij mijn zoontje denk ik: ‘Dju toch!’ Dat blijft iets verschrikkelijks.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer