.
Sven de Leijer
vrijdag 6 september 2024

Sven de Leijer: “Het was voor mij één groot circus”

Iets helemaal anders

Het was een droomzomervakantie voor Sven de Leijer. Hij stopte even met werken vanaf 8 juli en genoot van enkele maanden qualitytime met zijn partner en zoontje Leo. Eindelijk had hij ook eens wat meer tijd voor zichzelf.

“'Ik had eindelijk tijd voor de dingen die ik anders laat liggen. Er wachtten me allerlei taakjes en ook de tuin bracht ik in orde. Als ik tijd heb zoals in de zomer, doe ik zulke dingen met plezier. Onze toffe buren komen dan helpen en ik maak tijd voor de mensen die ik doorheen het jaar wat minder zie”, zegt hij in Primo.

De weken voor de zomervakantie heeft Sven nog heel hard gewerkt. Zo hebben ze een heel seizoen opgenomen van ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’ waarbij hij de presentatie overneemt van Philippe Geubels.

“Voor mij was het programma één groot circus met liefst tien camera's. Dat is toch een andere beleving dan de programma's die ik tot nog toe heb gedraaid. Het was leuk om nog eens iets nieuws te kunnen doen. Daarnaast ben ik begonnen met de voorbereiding van 'Vrede op aarde' en dat voor de achtste keer. Er zijn niet zoveel programma's die zoveel seizoenen krijgen. Jaar na jaar wordt het format beter omdat je de valkuilen beter kent.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer