.
Sven de Leijer
maandag 27 mei 2024

Sven de Leijer: “Hij is chronisch ziek geworden tijdens de huwelijksreis”

Hij moet hem al een tijdje missen

Sven de Leijer is sinds enkele jaren zelf papa van een zoontje Leo. Zelf moet hij zijn vader al een tijdje missen en dus heeft Leo zijn opa ook nooit leren kennen. Sven was amper 21 toen zijn vader kwam te overlijden.

“Hij is chronisch ziek geworden tijdens hun huwelijksreis. Mijn moeder heeft altijd voor hem gezorgd, én ons opgevoed. Ik denk dat we een goed team zijn geweest en steeds geprobeerd hebben elkaar te helpen, met papa indachtig. Hij is ook nog steeds heel aanwezig in ons leven en onze gedachten. Dat is hoe wij ermee omgaan, op een positieve manier”, klinkt het in Story.

Het gemis gaat natuurlijk nooit weg en dat is soms pijnlijk. Sinds de dood van hun vader is mama de Leijer ook altijd actief gebleven.

“Tot enkele jaren geleden maakte ze thuis in een industriële keuken verschillende soorten kroketten die ze verkocht aan restaurants. Maar toen heeft ze er bewust voor gekozen om er voltijds te zijn voor haar kleinkinderen. Er zijn er ondertussen vier: een kwestie van goede afspraken te maken dus.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer