.
Sven de Leijer en Soe Nsuki
donderdag 4 januari 2024

Sven de Leijer: “Ik wil niet dat hem iets overkomt”

Hij is zijn wereld

Gelukkig is er Sven de Leijer tijdens de koude, gezellige wintermaanden om de positieve noot de huiskamer in te blazen dankzij zijn programma ‘Vrede op aarde’. Hij vindt een positief programma als dat meer dan ooit nodig om de mensen wat te entertainen.

We leven helaas in tijdens van oorlog en als papa van een zoontje van een jaar, Leo, maakt Sven zich meer zorgen dan ooit.

“Als ik me zorgen maak, dan is dat uiteraard omdat ik niet wil dat er dat vrolijk bazeke iets overkomt. Maar als er ooit een zot bij ons beslist om oorlog te voeren, zal ik er weinig kunnen aan veranderen. Het is dus niet zo dat ik daar dagdagelijks van wakker lig”, zegt Sven in Primo.

De presentator kan heel goed begrijpen dat mensen in tijden zoals nu geen kinderen op de wereld willen zetten. Maar dat is iedereens eigen keuze.

“Het is een gedachte die alleszins nooit door mijn hoofd en dat van mijn lief heeft gespookt. Ik omarm het leven echt en ik ben blij dat ik er ben. En de mensen rondom mij ook. Ik zie het leven meestal toch als een aangenaam geschenk.”

Bio van Sven De Leijer