.
Sven de Leijer
zaterdag 30 december 2023

Sven de Leijer: “In het begin werd ik niet altijd geloofd”

Hij staat positief in het leven

Zo’n zeven jaar geleden kwam het eerste seizoen op de buis van ‘Vrede Op Aarde’. Ook toen al werd het programma gepresenteerd door Sven de Leijer en hij wilde graag wat meer positiviteit op de mensen loslaten.

“In het begin werd ik niet altijd geloofd, toen ik dat vertelde. Veel mensen vonden me naïef. Maar ondertussen zijn we zeven jaar verder, zijn we het programma zelfs blijven maken in tijden van corona, en heb ik persoonlijk ook een diep dal beleefd... Tóch zijn we kunnen blijven bewijzen dat die positiviteit haar nut heeft en dat zo'n programma zijn plaats heeft op tv”, zegt Sven in Primo.

Iedereen kan wat afleiding gebruiken, en nu zeker in de moeilijke tijden waarin we leven. En daar helpt hij met plezier bij.

“Je zou heel erg leeg moeten zijn vanbinnen als je je geen zorgen maakt, toch? Tuurlijk vind ik het erg wat er allemaal in de wereld gaande is. Tot twee jaar geleden hadden we waarschijnlijk nooit durven denken dat er zo dichtbij een oorlog zou woeden. Twee zelfs. Dat is verschrikkelijk.”

Bio van Sven De Leijer