.
Sven de Leijer
dinsdag 13 september 2022

Sven de Leijer na drama: 'Zwaar emotioneel jaar'

"Het is niet evident"

Als we Sven de Leijer op televisie zien dan is dat zijn vrolijke en grappige zelve. De man wil zijn publiek en kijkers entertainen en dat lijkt hem aardig te lukken. Maar achter zijn vrolijke rolletje op televisie schuilt veel verdriet.

“Mocht ik mijn geluk op dit moment een cijfer moeten geven, dan zou dat een 6 zijn. Dat lijkt misschien een laag cijfer, maar ik ben heel fier dat mijn lief en ik nog een 6 halen. We zitten midden in een heel emotioneel, zwaar jaar. We staan nog overeind, maar het zou hypocriet zijn om te zeggen dat het allemaal goed gaat”, zegt Sven in Dag Allemaal.

Sven en zijn partner verloren een goed jaar geleden hun ongeboren kindje en dat verlies is nog lang niet verwerkt. Verdriet neemt nog altijd de bovenhand in de relatie, maar Sven heeft hoop.

“Misschien kunnen we er volgend jaar wel een omgekeerde 6 van maken. We werken er heel hard aan. Ik ben er fier op hoe mijn lief en ik erin slagen ons hoofd niet de hele tijd te laten hangen. Het is niet evident om zo’n drama een plaats te geven.”

De pijn die het koppel voelt heeft veel tijd nodig om te genezen, en het zal ook altijd pijnlijk blijven. “En dat wil je ook niet anders. Je moet het een plaats kunnen geven, maar op zo’n manier dat het aanwezig blijft in je leven. Ik heb er alle vertrouwen in.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer