.
Sven De Ridder
donderdag 29 juni 2017

Sven De Ridder en Warre Borgmans worden Slisse en Cesar

Weer een topproductie van het productiehuis van James Cooke en Bob Jennes. 


Regisseur Stany Crets kijkt alvast bijzonder tevreden naar de twee acteurs die hij heeft weten te strikken voor de hoofdrollen in 'Slisse en Cesar'. Niemand minder dan Sven De Ridder (als Slisse) en Warre Borgmans (als Cesar) kruipen in de huid van dit legendarische duo. Productiehuis Uitgezonderd. brengt 'Slisse en Cesar' in maart 2018 op de planken van Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Stany Crets heeft zijn hoofdduo te pakken voor 'Slisse en Cesar': Het is natuurlijk cruciaal om het juiste duo te vinden, verklaart de regisseur; Een Slisse is geen Cesar en een Cesar is geen Slisse. Bovendien moet er plek zijn voor flink wat chemie tussen beide hoofdpersonages. Het plaatje klopt volledig met Sven De Ridder en Warre Borgmans. Sven en Warre hebben er alvast bijzonder veel zin in. Dat bleek maandag al tijdens de fotoshoot voor de affiche. Sven vertelt enthousiast: Slisse en Cesar zijn zowaar een iconisch duo in Vlaanderen, ik vind het een fantastische uitdaging om met het personage van Slisse aan de slag te mogen gaan onder leiding van Stany Crets. Bovendien kijk ik er naar uit om eindelijk met Warre op de planken te staan. Acteur Warre Borgmans voegt er ook nog aan toe: Alleen al die metamorfose naar Cesar meemaken, dat doet al heel wat met een acteur. Ik weet nu al dat ik met heel veel goesting mijn tanden ga zetten in deze rol.

Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van klassiekers op hun meest authentieke manier. Dat is ook wat ons publiek verwacht, zegt James Cooke, artistiek zaakvoerder van Uitgezonderd.; Slisse en Cesar moet je niet opnieuw proberen uitvinden, dat staat op zich. Je mag het cultureel erfgoed noemen. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze klassieker op Vlaanderen mogen loslaten met deze twee kleppers. Wie tickets wil zal snel moeten zijn, deze voorstelling zal slechts 3 weken enkel in Antwerpen te zien zijn !

Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo begoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tinneke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Het gevolg is dat Slisse gedwongen wordt aan Cesar te vertellen dat hij niet meer welkom is ten huize Sander.

​Vanaf 2 maart 2018 in Theater Elckerlyk te Antwerpen.

Tickets via www.slisseencesar.be