.
News Image

Swoop lanceert nieuwe feestdag

Is 17 januari vanaf volgend jaar een betaalde feestdag?


Hoeveel uur per dag zit jij op een stoel? Tel maar eens uit, dat zou best veel kunnen zijn. Zeker als je op school of op je werk ‘moet’ zitten. De mens heeft weinig respect voor een stoel en daar wil ambiancegroep Swoop wat aan doen. Swoop lanceert een nieuwe themadag en die zal vrijdag 17 januari gevierd worden: de stoelendag.



Een woordje uitleg. “Stoelendag is een dag waarop we zo weinig mogelijk gaan zitten op het werk of op school en dat is gemakkelijker dan je denkt”, reageert zanger Filip D’Haeze. “Wat zou het leuk zijn mocht men in school een les rechtstaand geven. En waarom zou er op het werk niet vaker rechtstaand gewerkt of vergaderd worden”, klinkt het.



Swoop lanceert de Stoelendag niet zomaar, vanaf vrijdag kan je de nieuwe Swoop-single ‘Waar zijn die stoelen dan’ downloaden en streamen .

“Het zou super zijn als je morgen een foto post waarop je al staande werkt of waar het klasmoment al staande gebeurd tijdens de nationale Stoelendag”, gaat Filip D’Haeze verder. “Al helemaal te gek zou zijn als je een foto neemt met je stoel de lucht in. Post je foto of filmpje op de sociale media met de hashtag #waarzijndiestoelendan



Het nieuwe nummer ‘Waar zijn die stoelen dan’ is ook terug te vinden op het nieuwe album ‘Bal Masque’