.
Tanja Dexters
zondag 4 februari 2024

Tanja Dexters: “Ik moet niet rond de pot draaien”

Ze is nu fulltime huisvrouw

Hoe zou het nog zijn met de carrière van Tanja Dexters? Tanja is niet meer zo heel actief in de media, maar is vooral fulltime huisvrouw. Zij doet nu werkelijk alles in het huishouden en wat de kinderen van haar en haar man betreft.

“Ik moet niet rond de pot draaien, dat is ook één van de redenen waarom Michaël en ik vorig jaar getrouwd zijn. Ik zei tegen hem: 'Jij spaart jezelf een werkster uit, maar wat heb ik? Wat bouw ík op? Als we uiteen gaan, heb ik geen centen, niet eens een huis.' We hebben ervoor gekozen om te huwen met scheiding van goederen — het financiële verschil is te groot, dat kon ik hem niet aandoen — maar er zijn wel afspraken gemaakt. Eigenlijk is het simpel: we zijn natuurlijk getrouwd uit liefde, maar ik denk dat we ook zekerheid zochten. Hij de zekerheid dat ik van hem ben. Ik de zekerheid dat ik niet achterblijf zonder iets”, geeft Tanja toe in Het Laatste Nieuws.

Tanja was niet uit de media weg te slaan sinds ze werd verkozen tot Miss België 1998. Dat heeft een grote invloed gehad op haar leven en haar toekomst.

“Ik was nog een kind, ik was totaal niet met missverkiezingen bezig, maar voor ik het goed en wel wist, had ik gewonnen en was mijn leven voorgoed veranderd.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters