.
Tanja Dexters
donderdag 11 mei 2023

Tanja Dexters: “Ik waande me in Hollywood”

Het was een uniek jaar

We leerden Tanja Dexters kennen in 1998 toen ze gekroond werd tot Miss België. Vanaf dat moment ging het hard voor Tanja en was ze niet meer uit de media weg te slaan.

“Ik voelde me heel belangrijk omdat ik ons land mocht vertegenwoordigen en het heeft mijn hele leven bepaald. Kort nadat ik het kroontje had gewonnen, heb ik mijn diploma van kleuterleidster behaald, maar voor mij was het meteen duidelijk dat ik in de media wilde werken”, blikt Tanja terug in Story.

Tanja kwam in een wereld van glitter en glamour terecht en iedereen wilde met haar op de foto. Ze genoot van haar jaar als Miss en genoot ervan om een ster te zijn.

“Overal waar ik kwam, werd me een glas champagne aangeboden. Al die actes de présence – van in discotheken tot op het autosalon – waren een reis door het leven. Mijn deelname aan de Miss World- en Miss Universe-verkiezing waren ongetwijfeld de hoogtepunten.”

Op die Miss Universe-verkiezing haalde Tanja de top 10 niet, maar heeft ze heel wat belangrijke mensen zoals Donald Trump ontmoet. “Ik waande me dat jaar in Hollywood! Het is heel cliché, maar mijn relatie is in mijn Miss-jaar op de klippen gelopen.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters