.
Tanja Dexters bij Trust Me
maandag 15 mei 2023

Tanja Dexters: “ik was daar te klein voor”

Maar ze verdiende goed haar geld

Haar jaar als Miss België was voor Tanja Dexters een jaar om nooit meer te vergeten. Overal waar ze kwam kreeg ze van iedereen veel aandacht, waaronder ook veel van de mannen.

De relatie die ze had toen ze gekroond werd tot Miss België hield geen stand en Tanja was heel snel terug vrijgezel. Gelukkig was ze ook gewapend tegen de vele aandacht die ze van heel wat buitenlandse mannen kreeg.

“Ik heb veel invloedrijke mensen ontmoet die me bijvoorbeeld en carrière als actrice in Hollywood beloofden. Maar ik ben daar bewust niet op in gegaan. Ik was toen al een familiemens en wilde liever in Europa blijven”, vertelt Tanja in Story.

Tanja was knap en kon zo aan de slag als model. Daarvoor is ze dan wel een maand naar Los Angeles getrokken om er een maand te werken voor Elite Models.

“Ik was te klein om catwalks te lopen, maar ik werd goed betaald voor reclamecampagnes van onder meer Alfa Romeo en ik was ook een veelgevraagd lingeriemodel. Maar na twee jaar ben ik gestopt. Ik was het beu om geleefd te worden en altijd te moeten wachten op een job.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters