.
Tanja Dexters
zondag 4 juni 2023

Tanja Dexters: “Ik zou dat een erg egoïstische beslissing vinden”

Ze gaan niet voor een tweede kind

Wie Tanja Dexters de dag van vandaag tegenkomt, kan het amper geloven dat het al van 1998 geleden is dat Tanja Miss België heeft gewonnen. Tanja ziet er nog altijd even stralend uit als vroeger en ze voelt zich opnieuw goed in haar vel.

“Ik ben ook veel minder naïef dan vroeger. Ik heb me nooit laten doen, maar ik zou nog meer zelf beslissingen durven te nemen. Ik ben nu nog kordater dan vroeger en kom voor mezelf op. Ik heb geen schrik dat mensen mij een b*tch gaan vinden. Uiteindelijk geven ze me meestal gelijk”, klinkt het in Story.

25 jaar, zolang draait Tanja al mee in de showbizz. Gedurende die 25 jaar heeft ze al heel wat kritiek mogen slikken, maar het maakt haar niet onzeker, integendeel.

“Ik heb het gevoel dat mensen me appreciëren omdat ik een je-m’en-foutist ben. Ik lach altijd en doe gewoon mijn ding zonder veel na te denken. Ik haal alles uit het leven en ben een durfal.”

Tanja voelt zich ook goed in haar vel door haar relatie met haar vriend Michaël. Haar ex wordt binnenkort voor de tweede keer papa, voor Tanja is het bij één kind gebleven. “Als ik Michaël eerder had leren kennen, zou ik misschien wel voor een tweede kind gegaan zijn, maar nu zou ik het gezien mijn leeftijd een egoïstische beslissing vinden.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters