.
Tanja Dexters
vrijdag 6 januari 2023

Tanja Dexters: “Mensen hebben onze relatie echt tegengewerkt”

Ze voelde zich niet welkom

Tot aan haar scheiding in 2016 was Tanja Dexters een erg gelukkige vrouw. Ze had alles waar ze maar van kon dromen en ongelukkig zijn, dat kende ze niet. Maar na haar scheiding met Miguel Dheedene ging het de verkeerde kant uit.

“De eerste weken raakte ik amper uit mijn bed van verdriet. Ik had mijn eigen kledinglijn en klanten belden me: ‘Ik vind het erg van je scheiding, maar onze rekken moeten aangevuld worden.’ Ik verloor mijn creativiteit en uiteindelijk moest ik stoppen met die lijn. Nog méér verdriet”, doet Tanja haar verhaal in Humo.

Tanja zocht vooral veel troost in het uitgaansleven en kwam steeds vaker en vaker negatief in de pers. Dat ook nog eens haar geld op raakte, maakte de situatie er niet beter op.

Na 3 jaar een turbulent leven te hebben geleid werd Tanja in 2019 opgenomen in een psychiatrische instelling. En dat was maar net op tijd.

“Ik had Michaël net leren kennen en dacht: eindelijk heb ik de liefde weer gevonden. Maar veel mensen werkten ons tegen. Zijn moeder duwde hem naar een andere vrouw. Op een dag zat ik huilend achter het stuur en reed ik, in een waas, door het rood. Een vrachtwagen knalde toen tegen mijn auto.”

Bio van Tanja Dexters en Miguel Dheedene