.
News Image

Tanja Dexters: “Mijn vriendinnen hebben vaak gelijk gehad”

Ze bleef een beetje naïef in de liefde

Tanja Dexters en haar partner Michaël zijn ondertussen al een paar jaar samen. Tanja heeft al een dochter uit een eerdere relatie en Michaël een zoon uit een eerdere relatie. Samen vormen ze een nieuw samengesteld gezinnetje.

“Ik heb het er met zijn zoon Xavier al over gehad, over relaties. ‘Als je voor een meisje kiest, doe het dan voor honderd procent’, heb ik gezegd. Valentina druk ik dan weer op het hart om voorzichtig te zijn. Ik wil haar laten geloven in de liefde, maar ik wil haar ook geen sprookjes voorspiegelen”, zegt Tanja in Humo.

Dexters heeft heel lang geloofd in de ware liefde, ondanks wat haar vriendinnen haar ook zeiden. En ze moet toegeven dat ze soms wat naïef is geweest.

“Als ik nu op mijn relaties terugkeek, bleek de stelling van mijn vriendinnen helaas wel vaak te kloppen: alle mannen gaan inderdaad vaak vreemd. Als vrijgezel had ik onenightstands, en daar waren ook vaak mannen bij die een relatie hadden. Dat ben ik altijd pas achteraf te weten gekomen, ik ben geen echtbreekster.”

Ondertussen is de ex-partner van Tanja, Miguel, samen met Aisha Van Zele van ‘The Sky Is The Limit’. Zij is zwanger van een eerste kindje. “Ik wens hen het allerbeste. Aisha is gelukkig met Miguel. Ze droomde al lang van een kindje. Valentina is ook enthousiast over de baby die op komst is, en haar geluk is voor mij het allerbelangrijkste.”