.
News Image

Tanja Dexters: “Ouders zeiden tegen me dat ik erbij hoorde”

Ze was toen net gescheiden

Ontdekken dat je partner je bedriegt, je maakt het liever niet mee. Toen Tanja Dexters in 2011 werd geconfronteerd met de geruchten dat haar partner haar zou bedriegen, geloofde ze er maar weinig van. Ook na een confrontatie met Miguel, haar toenmalige partner geloofde ze in zijn onschuld.

“Vijf jaar later had hij op een dag zijn computer laten aanstaan. Mijn oog viel op zijn inbox. En die zat vol berichten van datzelfde meisje, allemaal ‘schatje dit’ en ‘liefje dat’. Het was geen misstap, het was al jaren aan de gang: dat vond ik nog het pijnlijkste”, geeft Tanja toe in Humo.

Op dat moment hadden Miguel en Tanja een dochter van 6 jaar, Valentina. Lange tijd waren Miguel en Tanja één van de weinige ouders die nog samen waren.

“Ik herinner me het schoolfeest van dat jaar nog. Andere ouders zeiden tegen me: ‘Nu hoor je erbij’. Met andere woorden; Valentina was niet ineens het buitenbeentje omdat haar ouders uiteengingen. Op zich vond ik dat wel goed voor haar.”

Tanja en Valentina zijn altijd eerlijk tegen elkaar en praten openlijk over alles. Ook toen Tanja een nieuwe partner kreeg, vertelde ze dat openlijk aan haar dochter. “Ze weet dat hij in het begin van onze relatie ook een paar misstappen heeft begaan. Soms vraagt ze: ‘Waarom heb je hem wel vergeven en papa niet.”

Bio van Tanja Dexters en Miguel Dheedene