.
Tanja Dexters
dinsdag 10 december 2019

Tanja Dexters vecht terug in de psychiatrie

Zij wil écht geholpen worden.


Over wat er op 30 november met Tanja Dexters gebeurd is, daar is alles al in geuren en kleuren over geschreven. Tanja liet zich amper enkele uren na het ongeval in Olen opnemen in de psychiatrie. De afgelopen dagen spraken wij met enkele mensen uit de vriendenkring van Tanja Dexters en die weten dat Tanja vastbesloten is om terug te vechten en haar problemen serieus aan te pakken. Tanja leeft in een vrij regime en kan gedeeltelijk gaan en staan waar zij wil, verder kan zij ook bezoek krijgen.



Tanja staat deze week op de cover van Dag Allemaal, het weekblad sprak met de advocaat van de gewezen Miss België. Hij vertelt in het weekblad dat Tanja een behandeling van drie weken ondergaat. “Tanja doet haar best, ze wil er echt iets van maken deze keer. Naar omstandigheden gaat het goed met haar”, vertelt advocaat Omar Souidi in het weekblad. “Ze is in positieve zin aan het evolueren. Al is het nu natuurlijk nog te vroeg voor conclusies. Tanja moet de tijd krijgen om alles op een rijtje te zetten”, klinkt het verder.



Tanja heeft een mentaal moeilijke periode achter de rug “Dat zorgde voor een onevenwicht. Dat wil ze nu herstellen. Ze wil zich weer Tanja voelen, want ze kreeg sterk het gevoel dat ze zichzelf aan het verliezen was.”

De vraag is natuurlijk: wat gaat Tanja doen van zodra zij de instelling verlaat? Zonder twijfel zal haar familie haar met open armen ontvangen. Of zij dan naar het appartement trekt dat haar ex-vriend voor haar gehuurd heeft, is niet duidelijk. Wordt vervolgd.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters