.
Tanja Dexters
vrijdag 4 oktober 2013

Tanja Dexters wint De Grote Sprong

Durfal Tanja Dexters heeft vrijdagavond de eerste editie van De Grote Sprong gewonnen. Ian Thomas werd meer dan verdienstelijk tweede.

Durfal Tanja Dexters heeft vrijdagavond de eerste editie van De Grote Sprong gewonnen. Ian Thomas werd meer dan verdienstelijk tweede.

De winnaar van De Grote Sprong is bekend: waaghals Tanja Dexters heeft het daarnet van Ian Thomas, Sean Dhondt, Kevin Rans, Niels De Jonck en Sonja Kimpen, de 5 andere finalisten gehaald tijdens de grote finale. Na een synchroonsprong met Kevin en een duizelingwekkend straffe solosprong kwam Tanja recht tegenover Ian te staan. Beiden hebben hierna hun ultieme finalesprong uitgevoerd: een zelfgekozen sprong uit hun parcours bij De Grote Sprong. Het was de kijker die hierna voor eens en voor altijd mocht uitmaken wie van hen 2 de discipline van het schoonspringen het best onder de knie had en dat is dus Tanja geworden. Na weken loodzwaar trainen, 3 voorrondes, 2 halve finales en de grote finale zit het avontuur van De Grote Sprong er dus op voor de bekende deelnemers. Ze hebben allen heel wat fysieke én mentale grenzen moeten overschrijden om hun sprongen te wagen vanop de verschillende duikplanken. Sommigen hebben er één en ander aan overgehouden. De ene een grote liefde voor de duikplank en het water, de andere kwetsuren maar één ding hadden alle finalisten met elkaar gemeen: een pak lef en blauwe plekken. Tanja Dexters vliegt zaterdagochtend vanop Charleroi richting Ibiza. Daar zal ze ongetwijfeld samen met haar "man" Miguel (komaan, wanneer trouwen jullie nu????), dochter Valentina en de rest van de familie een serieus feestje bouwen.