.
Tanja Dexters
vrijdag 9 februari 2024

Tanja Dexters: “Zonder hem was zij er niet geweest”

Ze heeft er geen spijt van

De stunts die Tanja Dexters heeft uitgehaald in haar leven, waren soms levensbedreigend. Maar ook in andere situaties waar ze in verzeild raakte, heeft ze veel geluk gehad. En daar is haar ongeval in 2019 een mooie voorbeeld van.

“Was ik in 2019 twee minuten later in mijn auto gestapt, ik had misschien mijn ongeval niet gehad en ik had mijn rijbewijs nog gehad. Waarmee ik maar wil zeggen: destiny, wat is dat? Een vriendin van mij verloor haar kind. Ik kan niet geloven dat dat destiny is, dat zou gemeen zijn. Een andere vriend moest vorig jaar zijn mama afgeven. Haar kanker, was dat destiny? Was de breuk met Miguel destiny? Iets dat mensen kapotmaakt, kan nooit destiny zijn. Wel toeval”, zegt Dexters in Het Laatste Nieuws.

Er zijn altijd dingen in je leven die niet lopen zoals je het zou willen. Maar iets aan haar geschiedenis veranderen, dat hoeft voor Tanja niet. Veel dingen hebben ook iets moois opgeleverd.

“Niet de relatie met Miguel, want zonder hem was Valentina er niet geweest en alleen al die gedachte, daar word ik emotioneel van. Wat niet wegneemt dat ik van de breuk veel verdriet heb gehad. Miguel heeft me bedrogen en ik heb dat totaal niet voelen aankomen. Huisje, boompje, beestje, een verloving, alles was goed geweest, dacht ik. Maar misschien is dat typisch voor mannen? Dat als een vrouw zwanger is geweest, ze haar niet meer sexy vinden? Ik weet het niet.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters