.
News Image

Tatiana Silva heeft de mooiste lippen van België

Meer dan 30% van de Belgen vindt Tatiana Silva de vrouw met de mooiste lippen van ons land.

Meer dan 30% van de Belgen vindt Tatiana Silva de vrouw met de mooiste lippen van ons land. Dit blijkt uit een onderzoek dat Kruidvat organiseerde bij meer dan 750 Belgen.
Tatiana: "Ik ben verrast door de resultaten en tegelijk ook geflatteerd dat de Belgen mij verkozen hebben. Bedankt aan iedereen die op mij stemde. Een heel speciale dank gaat uit naar mijn lippenstift, die ik overal en altijd met me meeneem."

Uit het onderzoek blijkt ook dat vrouwen zich sexier voelen met lipstick en mannen geven hen daarin meer dan gelijk. Opvallend is dat de Belgische vrouw best tevreden is over de vorm van haar lippen. Maar liefst 2 op 3 van de ondervraagde vrouwen zou vb. geen vollere lippen willen.

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen veel belang hechten aan de verzorging van hun lippen. Binnen het gamma van cosmetica neemt lipstick een tweede plaats in. Mascara blijkt de absolute favoriet te zijn. Vrouwen weten wat ze willen! Maar liefst 65% van de vrouwen weet perfect welke kleur bij hun gezicht past. Ze spelen graag op veilig met nude en roze tinten. Slechts 10% gaat voor een felrode kleur. Desondanks het grote belang van verzorgde lippen geven de meeste vrouwen minder dan 50 Euro uit aan lipstick per jaar. 20% besteedt meer dan 150 Euro. Het merendeel van de vrouwen draagt dagelijks lipstick. Het dient niet meer enkel voor speciale gelegenheden. Opvallend is ook dat vrouwen hun lippen 2x per dag bijwerken. Ze willen dus een lipstick die lang houdt zodat ze de hele dag op hun gekleurde lippen kunnen rekenen.

Bio van Tatiana Silva

Meer Over:

Tatiana Silva