.
Tatyana Beloy en DJ Makasi
woensdag 4 januari 2023

Tatyana Beloy: “Dat valt toch niet te onderschatten”

Haar au pairs waren geen succes

De voorbije 4 maanden waren voor Tatyana Beloy bijzonder heftig. Haar vriend Konrad verbleef in Ijsland voor de opnames van een nieuwe reeks en dus stond Tatyana er 4 maand lang alleen voor. Het huishouden moest blijven draaien, het geld moest blijven binnenkomen.

Om het zichzelf wat minder zwaar te maken, nam ze tot twee keer toe een au pair aan. Al was dat niet meteen de beste beslissing die ze kon nemen.

“Een ramp! Een au pair moet je blindelings kunnen vertrouwen, maar het eerste meisje was al te laat op haar eerste dag. Je verwacht dat ze helpt bij het opruimen of eten maken, maar het voelde meer alsof ik een derde kind in huis had dan een helpende hand”, begint Beloy in Dag Allemaal.

En toen ze dacht dat dit al het ergste was, kwam er nog een tweede au pair. “De tweede was zowaar nog erger. Gelukkig heb ik daarnaast wel veel steun gekregen en het doet deugd om goed omringd te zijn.”

Bovendien werd de gloednieuwe presentatrice van Big Brother ook nog eens geveld door de griep. “Dan alleen zitten met twee energieke kinderen is niet te onderschatten. Het was toch wel wat: thuis alles regelen, boodschappen doen, elke dag vers eten op tafel brengen, als zelfstandige mijn business draaiende houden, videocalls ’s avonds als de kindjes slapen – als ze al slapen.”

Bio van Tatyana Beloy