.
Tatyana Beloy
vrijdag 30 december 2022

Tatyana Beloy: “Focus op wat er echt toe doet”

Ze trouwde in het midden van corona

Tatyana Beloy is een bezige bij. We zagen ze dan wel een tijdje niet meer op het scherm, dat wil niet zeggen dat ze ondertussen heeft stil gezeten. Beloy is heel erg vaak en druk bezig met haar musicalstages SupaStar.

“En ik ben ook gestart met een project, NLT Club. Dat staat voor Never Learned This, met cursussen over dingen die je op de schoolbanken niet leert. Ik heb ook een e-book gemaakt voor ouders met tips over hoe te reizen met kinderen. Mijn volgende cursus richt zich ook naar ouders, daarin wil ik hen helpen hun kinderen slim te leren omgaan met geld”, vertelt Tatyana over haar plannen en projecten in Dag Allemaal.

De voorbije maanden stond Tatyana er eventjes helemaal alleen voor doordat haar man voor werk in het buitenland zat, maar nu Beloy ‘Big Brother’ mag presenteren, heeft ze het geluk dat haar partner tot na de finale van het programma gewoon thuis is.

Tatyana en Konrad trouwden in 2020, alleen met ons twee, de bevoegde schepen en een camera als getuige. Een heerlijk moment. “Gewoon focussen op wat er echt toe doet in een huwelijk: elkaar. We hebben de kans nog niet gehad om een groot trouwfeest te geven. Daarmee wachten we tot ons zoontje oud genoeg is om het bewust mee te maken.”

Bio van Tatyana Beloy