.
Tatyana Beloy
maandag 16 januari 2023

Tatyana Beloy: “Hier zit ik weer bij de speeltuin” 

Ze is soms jaloers van anderen 

Een leven zonder sociale media, we kunnen het ons niet meer inbeelden en het is bijna een noodzakelijk kwaad geworden. Heel wat mensen hebben het nodig voor hun job, maar anderen gebruiken het ook gewoon om momenten uit hun leven te delen.

Ook Tatyana Beloy is er vaak mee bezig. Zij gebruikt het vaak voor haar werk, maar ook voor persoonlijk gebruik. En dat roept soms gemende gevoelens op.

“Onlangs bekeek ik op Instagram foto’s van een bevriende mama. Ze had een cultuurdag georganiseerd voor man en kind. Ik kon het niet helpen te denken: ‘allee, hier zit ik weer met Wolfgang bij dezelfde speeltuin.’ Maar vorige week stuurde ze me een berichtje: ‘Soms zou ik echt willen dat ik iets meer Taty kon zijn’”, vertelt Tatyana in De Morgen.

Een opmerking die Beloy niet meteen had zien aankomen. Zij vindt het leven van de bevriende mama perfect. Al beseft ze ook dat ze vooral alleen de mooie momenten ziet op Instagram.

“Zij en ik kunnen dat al lachend relativeren, maar doe het momenteel maar eens als tiener. Voor onze jeugd is dat heel moeilijk. Je wilt immers mee zijn met de dingen en ergens bij horen. Op zo’n moment ben ik dankbaar dat ik zonder sociale media ben opgegroeid.”

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy